За Нас

НИМАКИ МЕРМЕР-ДООЕЛ постои веќе 10 години и е во приватна сопственост на Управителот, Никола Тасевски.

Нашата главна дејност е сечење, обликување и доработка на камен, односно преработка и монтажа на гранитни и мермерни производи.Компанијата брои 18 вработени. Располагаме со површина од 10 000м2.

Материјали со кои располагаме:
  • Мермер: Астир, Тилос, Мармара, Сани, Перла, Силви, Виктори економи, Верде индија, Сивец, Индиан пинк, Раинфорест грин, Реинфорест Браун;
  • Гранит:- располагаме со 77 врсти на гранит: Блек Галакси, Софт Грин, Г-603( Ваит капа), Тгар Скин, Мапл Ред, Голден Бич, Амарело Росе , Верде Бахија, Зимбабве, Импала Дарк, Јупарана Индија, Мулти колор,итн;
  • Травертин
  • Оникс

Благодарение на препораките на задоволните клиенти нашиот обем на работа континуирано се зголемува,со што растот и развојот на Компанијата се движи по нагорна линија,а сето тоа допринесува за зголемување на нашиот углед како веќе препознатлива и реномирана фирма од оваа дејност, на нашиве простори.

Една од многуте вредности што не прави доволно конкурентни на пазарот на стоки и услуги е КВАЛИТЕТОТ. Тоа е вредност што ја одржуваме и негуваме од самите почетоци па се до ден денес, и тоа е е она по што сме препознатливи.

Стандардните цени на производите се пак дополнителниот фактор кој придонесува за нашето успешно работење.

Посететене и ќе се увереите во квалитетот и поволностите што ги нудиме!